miercuri, 26 ianuarie 2011

Cumpără-ţi o viaţă!

  Stiu,mereu mi-am dorit o gramada de prieteni carora sa le pot spune tot,TOT.Nu prea sunt cuvinte pentru ce simt acum,defapt pentru ce simteam acum cateva zile.Nu a fost greu sa imi dau seama ca prietenia e doar o t*rfa care nu sta mai mult de 2 ani cu tine.Si TU,ar trebui sa imi multumesti pentru ca tocmai citesti un articol facut special pentru persoana TA si ar trebui sa te simti,ca TU te stii si daca cumva iti spune sufletul ca ai dezamagit o prietena care se uita la tine ca intr-o oglinda pentru ca credea ca si tu faci la fel-ai facut,nu pot zice ca nu,dar nu  cat trebuia.
  Sunt atatea lupte care,daca iesi din ele invins, e atat de naspa...un exemplu foarte bun ar fi cand iesi dintr-o prietenie despre care credeai ca nici moartea nu o va despartii.In plm,ne stim de 8 ani jumate...suntem prietene de cativa ani buni,si tu ai sters tot ceea ce am scris in acei ani.De ce?? Credeai ca e usor sa imi faci asta?Credeai ca eu ma voi preface ca nici nu s-a intamplat doar pentru simplul fapt ca EL stia?Credeai ca voi sterge cu buretele peste ceea ce mi-ai facut?Sincer as sterge..dar ai scris asta pe inima,si nu am cum sa sterg,inca nu am gasit un burete care sa imi stearga "chestiile" de pe inima.Dar..cu toate astea iti scriu scrisoarea asta pentru tine,my ex bi ef ef:
                                                                  Draga prietena,

   Iti scriu pentru ca sa iti spun ca mi-am dat seama cine esti,ca pana acum ai fost una dintre cele mai importante persoane din viata mea,pentru ca mi-am dat seama ca atunci cand ai avut nevoie de mine-eu am fost langa tine,atunci cand ti-a fost greu-te-am tinut de mana.
  Vreau sa iti amintesc ca atunci cand am avut nevoie-am fost singura,atunci cand mi-a fost greu-mi-ai intros spatele.Dar vreau sa iti spun ca nu-i nimic,din contra vreau sa iti multumesc pentru ca datorita tie mi-am dat seama cum sunt oamenii si m-am schimbat.
   Dragostea s-a transformat in ura,admiratia in dorinta de a fi mai bun,darnicia in egoism,blandetea in rautate dar cu toate astea vreau sa iti multumesc ca mi-ai deschis ochii.
                                                                                                     Te iubesc,A.

6 comentarii:

Anonim spunea...

din pacate exista si asa zisi"prieteni"

A. spunea...

Si exista cam multi:))

flory mary spunea...

foarte multi exista:):)

A. spunea...

Pacat ca iti dai seama prea tarziu..:[

deny spunea...

Si eu am avut astfel de "prieteni" :|
Chiar nu merita absolut nimic din partea noastra .
Sa ai incredere totala in ei si dupa.... :(

A. spunea...

De aceea trebuie să avem grijă ce şi cui îi spunem..Ştii tu melodia aia.."Nu băga mâna în foc pentru nimeni, niciodată, indiferent dacă îţi e tovarăş, frate, mamă, tată!". Prea adevărat!

Trimiteți un comentariu

 

Sample text