duminică, 30 ianuarie 2011

Part II.

   Lucrurile incep sa se schimbe intre cei doi...Cu toate ca se intalnesc destul de "des",vorbesc doar din priviri.Poate ca asa e mai bine,poate ca uneori o privire spune cat 1oo de cuvinte.Se simte ceva intre ei,si daca ar avea unul din ei putin,putin mai mult curaj poate ca s-ar intampla asta mai repede.Amandoi isi doresc acelasi lucru dar nu stiu cu sa il obtina cu toate ca el se crede mult mai "matur" decat ea,care e o "copila".
  Alta seara in care ei s-au privit,alta persoana care incearca sa faca ceva,alta tigara aprinsa si uitata pe scrumiera.Fumul din camera imi aduce aminte de faptul ca mama ar putea veni din moment in moment si ar vedea,nu ar putea sa ma vada de atat fum,si totusi continui sa scriu...
  Pentru prietena ei,ar fi o totala DEZAMAGIRE,insa pentru ea e o nimica toata,stie ca el are tot dreptul sa se distreze,sa se simta bine acolo unde merge.Vreau sa zic ca e doar problema lui daca iese in tricou la -3 grade,e treaba lui ce,cat,cu cine,ccand bea!Ea nu are nici un drept sa se bage in viata lui,cel putin nu acum,defapt niciodata....
 Ma tresara din nou un fior,privesc din nou fumul care imi face ochii sa usture..si NU,nu m-am apucat iar de fumat,pur si simplu fumeaza pasiv..persoana mea,nu EU!!!
 Deznodamantul aceste povesti nu il stiu,,sper sa il aflu cat mai repede.Oricum,cred ca cel mai bine e sa astept pentru ca lucrurile bune vin atunci cand te astepti mai putin :P.

`THE END!`

ATENTIE!!!-personajele si intamplariile care apar in poveste sunt fictive,orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare.

5 comentarii:

Anonim spunea...

prea frumos ce ai scris...
PS:sunt crissa :*

A. spunea...

Stiu,,draga>:D<

Alynna spunea...

frumoasa poveste...

deny spunea...

Imi place :)
E frumoasa povestea ;)

A. spunea...

@A.Lov3-Of-Ros3 & deny: Mulţumesc:*

Trimiteți un comentariu

 

Sample text