joi, 24 februarie 2011

Lupta cu tine.


   Cum e atunci cand lupti cu tine? Poate multe/multi nu gasiti rostul acestui post.Dar ganditi-va putin ca sigur ati avut o clipa in care v-ati propus ceva si nu ati putut sa obtineti.Poate atunci cand pierzi te simti descurajat pentru ca mai apoi sa iti dea cineva/ceva puterea de avea din nou incredere in tine si in propriile forte.Nu e greu sa iti propui ceva,nu.Chiar deloc!E greu sa obtii acel lucru.Si apare(evident) intrebarea :"CUM?" Cum?Prin cunoasterea propriei persoane.Trebuie sa stii sa iti transformi defectele in calitati,calitatiile in defecte(daca e cazul).
    Nu stiu ce m-a apucat sa scriu asta,doar m-am gandit ca acum trec prin unele clipe destul de ok,deci pot privi in urma sa vad ce am facut,unde am gresit(a intrat pe mess-ah,dar ce conteaza?..Sa revin la treburile mele.).Pentru ca nu am stiut sa lupt cu mine,am pierdut un lucru destul de important.Acum stiu cum sa lupt si castig aproape mereu,lucrurile sunt cum vreau eu sa fie(cu mici mari exceptii,dar ce mai conteaza cand 72,4% din ceea ce imi doresc se intampla?) Invatati sa pretuiti tot ceea ce va da viata si nu refuzati nimic din ce va da Dumnezeu,pentru ca el stie de ce va pune la asemenea incercari.
  
   Cea mai dificila lupta pe care o poate duce un om e aceea cand lupta cu propria persoana,dar si daca castiga are cele mai mari satisfactii. 
 

3 comentarii:

ONG Mare Nostrum spunea...

Buna,

Te invit sa urmaresti blogul organizatiei ecologice Mare Nostrum. Noi luptam pentru conservarea si salvarea mediului. Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine.

Te asteptam!

Mălli spunea...

Vai ce mult imi mai place cum ai scris... si ceea ce ai transmis dar si tipul literelor :)!

A. spunea...

Mersi Măli:*

Trimiteți un comentariu

 

Sample text