duminică, 9 octombrie 2011

Limonadă.





Totul a început într-o seară de mai. Se ştiau de mult timp dar nu prea îşi vorbeau. Poate dacă nu aveau prieteni comuni, acum cei doi nu purtau doliu acelor momente.
Erau conştienţi amândoi în ce se bagă dar se încăpăţânau să creadă că „va fi bine”. Au riscat multe până într-o zi în care băiatul pur şi simplu a refuzat să o mai caute. S-a întors la fosta prietenă. Fata...fata s-a întors şi ea la fostul prieten. Era bine, deci trebuia băiatul să cutremure această linişte.

♪ „Chest to chest.Nose to nose.Palm to palm…” ♪

- Alo!
- Bună..sunt eu. Vreau să ştiu ce mai faci..şi dacă eşti supărată pe mine, te rog să mă ierţi!
- Stai liniştit, te iert pentru că nu are rost să fim certaţi toată viaţa. Eu te iert dar tu te poţi ierta?
- Nu... spune băiatul.
S-a lăsat o linişte absolută. Deodată, amândoi au spus:
- Mai vorbim..


De la acea întâmplare, s-au văzut de multe ori fără să-şi vorbească. Au avut multe ocazii când au stat la distanţă foarte mică dar niciunul nu a făcut nimic. Din când în când, s-au mai întâlnit şi totul părea că este ca la început, dar după ce mergeau la culcare , se trezeau şi uitau tot ce a fost în urmă cu o zi. Sentimentele dintre cei doi sunt clare, dar orgoliul este mult mai mare.
Fata începe încet, încet să uite de sentimentele care le are faţă de el şi se controlează de fiecare dată când dă „nas în nas” cu el. Ceea ce a făcut e de neiertat, nu poate uita că nu a fost capabil să îi explice de ce relaţia lor nu a mai mers, defapt nici nu i-a spus că totul s-a terminat. El, când o vede- în loc să o ia pe ea în braţe, ia pe altcineva. În loc să o ţină pe ea de mână, ţine pe altcineva. În loc să o sărute pe ea şi toate vorbele să devină tăcere, sărută pe altcineva.

Eu le-am spus că nu se va termina bine, pentru că nu a fost un film.

4 comentarii:

Rose spunea...

frumos desi trist

annitu spunea...

Wow...... :(

Apy spunea...

insparsit poveste ypupy sa sti ca imi place astept continuarea ps te astept pe la mine :)

Unknown spunea...

hmm:(...Frumos blogl♥

Trimiteți un comentariu

 

Sample text