marți, 26 octombrie 2010

In sfarsit,ne-am regasit!

  Dupa atata timp de cand ochii nostrii nu s-au mai privit ne-am vazut,revazut.
  Credeam ca ai plecat si nu te mai intorci[ceea ce auzeam si eu de la R.]dar ca de obicei ai venit acasa.Nici nu te gandesti cat de fericita am fost cand te-am vazut iesind pe poarta,cu o tigara in mana.TIGARAA![:o].Poate nu m-ai vazut cu cine vroiai sa fiu dar trebuie sa recunosc ca m-am simtit bine cand ne-am vazut.Aveai privirea lasata-n jos si dintr-o data ti-ai ridicat-o..si parca nu ti-o mai putea misca.Imi aduc aminte cum imi ziceai:"Uneori privirile pot exprima mii de sentimente" si mereu iti ziceam: "Taci dreq!".Dar acum chiar m-ai convins,chiar daca tot ce a fost frumos,pentru ca a fost, nu mai e si stiu ca nici nu v-a fi orice ai face tu,orice as face eu. Ca asa a fost sa fie.
  Ahh! Iar mi-a venit dorul acela nebun de ati vedea privirea..si te caut...dar nu te mai gasesc:[ .

5 comentarii:

Pop Alexandra spunea...

Stii ce greu imi e si mie cand nu mai intalnesc privirea lui ? Si cand ne intalnim , indiferent de loc , parca timpul ingheata si ne privim in ochi si ... zambim :) . Mie cel putin mi se pare ca a durat un minut dar de fapt ... a fost doar o clipa .. o clipa de fericire , de implinire .

A. spunea...

Exact aia simt si eu..Cand il astept sa apara pe strada,cand pornesc in cautarea lui si nu il gasesc..si apoi cand ne intalnim si ne privim..e vis!

Denisa* spunea...

..hmm...sa ghicesc despre cine vorbesti aici..;)). nare rost..prea simplu...zi de zi..in toata vara...pe strada lui..si ziceai:"hai Deni mai umic sa stam..poate iese..poate il vad..te rog:D:X"..si apoi eu:hai ma adry...vr sa mergem si pe strada aia..a ta..:":d
doamnee
te iubbb :X:X

A. spunea...

Da` chiar...e prea simplu,dar totusi prefer sa nu spun numele aici.:D:))
Si eu te iubi:X >:D<

Anonim spunea...

se spune ca nu sti sa pretuiesti ce ai decat dupa ce pierzi si daca e prea tarziu ramai cu speranta:)

Trimiteți un comentariu

 

Sample text