duminică, 3 octombrie 2010

Te urasc!



Da,te urasc..nu intreba de ce,pentru ca stii prea bine.Tu nu stii ce inseamna "familie"..poate de asta ai facut asta:| si poate ca nu esti tu de vina,poate da.

Ai avut curajul sa vorbesti cu mine,sa stai la mai putin de un metru de mine crezand ca o sa imi schimb parerea despre tine,defapt nu am avut nici o parere,pentru ca nu te cunosteam.Dar acum te cunosc,stiu multe despre tine..si uneori imi doresc sa nu te fi cunsocut ca tu esti AIA ce distruge tot.Poate de aia te urasc,poate nu.

Ai stiut sa faci in asa fel incat sa desparti ceea ce s-a unit cu greu,cred.

Uneori doar cand ma gandesc la tine imi doresc sa nu ma fi nascut..eram scutita de o mare suferinta,dar din pacate uite ca EXIST si ceea ce ai facut nu o sa ramana nepedepsit.Poate nu eu o sa iti arat,ca sunt prea mica,dar nu uita ca exista un DUMNEZEU,care chiar daca uneori intarzie,nu uita niciodata.Asta ti-o promit!

Imi cer scuze daca nu esti tu de vina,desi sunt constienta ca o parte din vina o ai si tu.Totusi incerc sa iti mai caut scuze uneori,dar imi dau seama ca nu am pentru cine.Ca si daca ma gandesc de ce si daca nu, situatia tot asa va ramane.

Deocamdata,te urasc!!!




P.S. : Daca vezi postarea asta,sa stii ca e despre tine[V.D.] .

2 comentarii:

Denisa * spunea...

hmm..hai ca a citit`o..
chiar despre mine.?>:P
sti ca te iubb :x.
iubita mea..mai ti minte maaaa.cand erai micutsa nu vr sa vii la mine..iti era frica de cainii astia handi:)))>
:x ce te iubesc

A. spunea...

Nuu nu despre tine;)):*
Nu cred ca a avut ocazia sa o citeasca..dar in fine:-j
Sigur ca mai tin minte:)):))
Si eu te iubb>:D<

Trimiteți un comentariu

 

Sample text