joi, 30 iunie 2011

Chiar ne trebuie modele în viaţă ؟ ؟

Eu nu am un model anume dar apreciez unele persoane pentru felul în care s-au descurcat în viaţă.

Apreciez persoanele care ştiu să ţină capul sus chiar dacă au pierdut, care ştiu să lupte pentru visele lor şi nu se lasă intimidaţi de frica care îi face să se oprească din ceea ce şi-au propus, care ştiu să asculte şi să dea sfaturi, persoanele care lasă ceva în urma lor( chiar dacă, de cele mai multe ori, acele persoane sunt apreciate după ce nu mai sunt în viaţă). Nu cred că ar trebui să avem un model în viaţă, ci să îl facem noi, după câteva principii după care ne putem ghida. Putem observa comportamentul oamenilor care au realizat ceva, putem vedea ce au făcut bine, ce au greşit,cum au reuşit să îşi transforme visele în realitate, atunci când au avut probleme cum au reuşit să iasă din ele şi au venit în faţa noastră cu aceaşi încredere de sine.
Niciunul din noi nu vedem oamenii la fel şi fiecare avem aşteptări diferite de la unele persoane sau chiar de la noi. Unii ne dorim să avem bani, celebritate şi putere, alţii ne mulţumim cu pacea sufletească şi o familie unită. Unii ne alegem anumite personalităţi ca model în viaţă pe când, unii avem întipărită în minte imaginea personalităţii create de noi cu calităţile la care aspirăm fiecare.

Ca şi model în viaţă, aveţi personalităţi, propriul vostru model sau sunteţi chiar voi modelul?

3 comentarii:

o fată. spunea...

Sincer,nu stiu daca sunt eu insumi un model in viata. Mereu zic si fac exact ce imi trece prin cap si asta uneori nu e cel mai bine.:)) Dar daca eu am avut un model? Da,bunicul meu. A fost mereu alaturi de mine cu orice fel de sprijin,dar din pacate a murit acum doi ani. Infine,schimbarea pleaca din inauntrul nostru nu?:D ♡

A. spunea...

Îmi pare rău pentru bunicul tău(͡๏̯͡๏).

Rose spunea...

Marilyn Monroe

Trimiteți un comentariu

 

Sample text